Prijave so odprte.

Pozdravljeni,

Žensko košarkarsko društvo Tolmin v sodelovanju z KK Tolmin, CŠOD, Zavodom KŠM in ISF-ZDA organizira enajsti poletni mednarodni košarkarski kamp. Kamp bo v Tolminu od 26. junija do 2. julija 2022. Namenjen je fantom in dekletom rojenim leta 2013 in vsem starejšim od tega letnika. Tolmincem je uspelo združiti dve legendi, najtrofejnejšega slovenskega trenerja Zmaga Sagadina in najboljšega primorskega košarkarja vseh časov ex. NBA igralca Primoža Brezca kar daje kampu še poseben pečat in hkrati garancijo za vrhunsko kvaliteto.

Prijavnina znaša 310 € na osebo, v ceno pa je vštetih 6 polnih penzionov(trije obroki+popoldanska malica), osvežilni napitki med treningi, žoga, dvostranski dres in hlačke, kratka majica z logotipom tabora, hoodie in steklenica za osvežilne napitke.

Zaradi predvidene energetske sanacije dijaškega doma bodo letos udeleženci nameščeni v prostorih osnovne šole in gimnazije Tolmin.

Za domače igralce, ki ne bodo jedli in spali v šoli je cena 190€, za tiste, ki bodo v šoli jedli kosilo in večerjo 255€, za člane ŽKD in KK Tolmin, ki bi v šoli jedli vse obroke, spali pa doma pa je cena 265€. Ker se uradni organizator kampa spreminja, bodite pozorni na pravilen račun TRR za plačilo TRR ŽKD TOLMIN 047530000379174 pri Novi KBM 

Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca na spletni strani! Prijave po e-pošti niso več mogoče. Rok za prijave je 5. junij.

Za več info se lahko obrnete na Borisa. Email: boris.velikonja1@siol.net, telefonska številka: 031/711-049.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja